keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Kuulumisia kera kuvien.



 Mulla oli ollut tähän mennessä sellanen fiilis että nyt pidän pitkän ja hiljaisen tauvon. En sitten voinut olla lukematta vanhoja postauksia, ja noh tuli siinä tippa linssiin. Päätin nyt lopullisesti että blogi pysyy. Mutta saa nähdä paljon postauksia on tulossa. Halloweeniksi pitäs vielä keksiä jotain spessua joten saa ehdotella ehkä, My day? Holloween kuvat? kommentoi ihmeessä alas ja kerro mitä haluaisit nähdä:)

Marsuille kuuluu luultavasti hyvää. Olen nyt syyslomalla ollut tuplasti enemmän marsujen kanssa mutta tuntuu etten tarpeeksi. En kumminkaan halua häiritä kotirauhaa, ja esim virike ideat alkavat jo loppua, mitä tehdä:/??

Teddyllä alkoi taas se ikuinen karvanlähtö, jonka takia ei olla voitu käyttämään fleeceä. Mutta toisaalta olen nyt todellakin miettimässä että voitaisiin myydä kaikki fleecet pois koska olen nyt kuulut äidin niin monet itkupotku raivarit kun karvat ei meinaa lähteä. No olen ainakin vähentännyt.. Myös Nöpölle ja Roomeolle kuuluu erittäin hyvää, ollaan alettu käyttämään veljeksillä purua joka on ainakin tähän asti ollut ihan hyvää.

Mutta ainakin nyt kaikki on oikein hyvin, syysloma voisi jatkua pidempääkin!

2 kommenttia: