maanantai 11. toukokuuta 2015

Kesän aloittaminen alkaa ulkoa


                                                                Rakas marsupäiväkirja...

Mä heräsin tänää siihen kun kuulin Nöpön ja Teddyn kuikutuksen. Mä tottakain heräsin siihen mölyyn ja ruvettiin kaikki sit kuikuttamaan. Saatiin ruoka vihdoin eli porkanat. Oltiin sit ihan iisisti pari tuntia kunnes Laura tuli luoksemma ja siivosi häkkimme, leikkasi kynsiämme, pesi ruokakupit ja teki saman Teddylle.
Kun oltiin vapaana laura meni viemään roskat ja me Nöpön kanssa tehtiin pieni jekku... Tehtiin kunnon marsu kurveja ja pukkeja sit hypättiin molemmät häkkiin. Noh laura ihmetteli missä me ollaan ja etti meitä kaikkialta... sitten se katsoi häkkiimme ja huomasi meidät kun me kurkistimme siitä pikkusesta luukusta.

  
 Me päästiin myös tänään  ensimmäistä kertaa ulos syömään ruohoa, ei me kyllä ehitty kun ulkona ei selviä kun viisi minuuttia kerrallaan. Ulkona oli jääkausi ilma ja mulla on vieläkin kylmä kun mä juon porkkana siideriä näin ulkokauden kunjaksi. Onhan se kivaa kun on puhdas häkki niin ei tartte nukkuu ton toisen papanoissa. Saatiin häkkiimme tuollanen sininen iso pallo johon Laura laitto ulkoonta haettua ruhoa.
Teddykin sai, mut onneks se ei saannut palloa.Loppu ilta me kiusattiin Teddyä kun se ei saannut palloa.

7 kommenttia:

 1. Ja nyt joku aikuinen katsomaan perään. Marsu EI ole kakaroiden lelu vaan ihan oikea elävä ja tunteva eläin. Ja niille ei pueta hassunhauskoja valjaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valjaat ovat sitä varten ettei marsu pääse juoksemään sinne minne pääsee!

   Poista
 2. Meijän 2 marsuu pysty olla ilman valjaita ne ei karannu :) Vaik asutaa ajotien vieres ne ei karannu kertaakaa ne pysy lähellä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Eipä meiläkään sinänsä tarvitsisi pitää mutta tuo hurjapää Roomeo saattaa hyvinkin karata:/ Ja tuo oli eka ulkoilu kerta tänä vuotena ja en oikein muistanut millaisia nää oli ulkona:)

   Poista