sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Yksi lehmä, yksi mursu, yksi marsu





Onse ihanaa kun on järkkäri niin saa niin hupaisia kuvia:D
Olette varmaan huomanneet pienen tauon blogin suhteen, touko saattaa pysyä koulun alkuun asti jotta saan jonkin näköisen rytmin elämääni. Mutta jos nyt saisin jonkin näköisen innostuksen kuvailemaan marsuja ja postailemaan meidän arjesta.

Marsuille ei kuulu kumempaa, ollaan käyty muutamia kertoja ulkona, mutta ootetaan vielä niitä lämpimiä iltoja koska marsuja ei viiti ihan päivällä viedä kun paistaa aurinko niin kovaa meidän pihalle.

maanantai 8. kesäkuuta 2015

Kesän siivoustalkoot

Heipsan! Mä Nöpö aajattelin tehdä teille oikein kunnon postauksen, sen takia kun tää blogi on ollu pienessä kesähorroksessa? Tää kirjoittaminen on mulle vielä ihan uutta, joten pyydän jo heti tähän alkuun anteeksi.


Tässä viikko sitten meille pidettiin taas pienet siivoustalkoot kun me kuulemma haistaan ihan hirveältä. Pah, itse haisevat! Me tietenkin päästiin ulos syömään vähäksi aikaa( sillä välin Laura oli tehnyt meille aitauksen huoneeseen. Syötiin minkä kerettiin eikä edes huomattu että Teddy oli meidän kanssa samassa aitauksessa. Ei me haluttu tuhlata arvokasta aikaamme Teddyyn vaan jatkettiin rauhassa syömistä... korjaan, siis ahmimista.






tää olis ollu hieno kuva ellei tos näkyis Teddyä!!!




Tältä nää häkit sitten näytti ja haisi ne vielä pahemmin!

Ja täs meidän pikku aitaus. Saatiin myös tänne ruohoa.

Laura tyhjensi ensin meidän pisu/papana laarin. Ja sit se pesi sen jollain hitsin pesu aineel ja se on tuoksut siitä asti ihan pahalle, joltain vadelmalle???
Täs mä yritän häiritä Teddyn kotirauhaa...
Ja täs mä huomasin en Laura katto mua sillee et voitko lopettaa?
Mä suutuin Lauralle vähän ja sanoin Roomeolle et mennää tonne nurkkaan pissaamaan niin Lauralle olis isompi homma siivoukses.


Täs kohtaa keksin et voitais häiritä Lauraa sillee et karataa koko aitauksest

Roomeohan on niin tyhmä ettei se tajunnut miten tuolt voi päästä pois
täs se kun se vihdoin tajus siirtää stä eikä jyrsiä sit puun palasta
Me pidettiin samalla pieni mielenosoitus!
Laura sano sit et jos te ette mene takasin 10 sekunnissa se ei anna meille ilta pellettejä


Päästiin viimein ja viimein omaan kotiin joka tuoksu niille vadelmille, hyi
Tohon yläkertaan saatiin ramppi et päästäis sinne



Tedynkin häkki siistittiin ja pääsi se aitaukseen mut sit Laura sano et se pääsee olemaan häkin siivous projektissä mukana, pah. Kyllä mä keksin Lauralle joskus sellasen jäynän et se ei tuu unohtuu heti!!

T: Nöpö